مجله

افزونه های بهبود سرعت سایت وردپرس

افزونه بهبود سرعت

شما به عنوان طراح و مدیر سایت باید در کنار موضوعاتی مثل دیزاین یا رتبه ی سایت به بهبود سرعت سایت خود هم بپردازید و روی سرعت وب سایت کارکنید . شاید بهبود سرعت سایت در حد دو ثانیه، تاثیر زیادی بر روی رتبه ی گوگل شما نداشته باشد؛ اما تاثیر زیادی بر روی نرخ تبدیل و افزایش فروش محصولات سایت شما خواهد داشت .افزونه ها و روش های مختلفی را باید امتحان کنید و با توجه به نیاز سایت، افزونه مورد نیاز را انتخاب کنید. افزونه هایی که برای بهبود سرعت سایت وجود دارد تعدادی رایگان و برخی هم هزینه دار هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در انتخاب افزونه مناسب مطالب زیر را مطالعه کنید.در این مقاله به بررسی تعدادی افزونه برای بهبود سرعت سایت می پردازیم :

۱. افزونه  lazy load : یکی از افزونه هایی که به بهبود سرعت سایت کمک می کند، افزونه lazy load  است . این افزونه در بهبود بارگذاری تصاویر سایت تاثیرگذار است. هنگامی که کاربر وارد سایت شما می شود تمام تصاویر و پلاگین ها لود می شوند، حتی اگر در آن صفحه مورد نیاز نباشند. با نصب این افزونه میتوانید فقط تصاویری را بارگذاری کنید که در معرض دید کاربر هستند.

افزونه بهبود سرعت

۲. افزونه ی کش مرورگر : وقتی که کاربر وارد یک صفحه از سایت شما میشود، سرور باید اطلاعاتی را از پایگاه داده و فایل های php دریافت کند که بتواند در قالب html به کاربران نمایش دهد. برای کوتاه کردن این پروسه ی طولانی، باید افزونه ی کش را نصب کنید افزونه ی wp rocket یکی از افزونه های کش است . با نصب این افزونه ،بعد از اولین load در سایت، قسمتی از اطلاعات در حافظه ی سیستم کاربر ذخیره می شود و اگر کاربر دوباره وارد همان صفحه بشود، اطلاعات از کش دریافت می شود و سرعت بارگذاری سایت سریع تر می شود. افزونه wp rocket قابلیت lazy loading یا بارگذاری تنبل تصاویر را هم دارد.

افزونه بهبود سرعت

۳. افزونه ی wp fastest cache : این افزونه شامل دو نسخه ی رایگان و حرفه ای است . نسخه ی حرفه ای قابلیت های زیادی مانند بهینه سازی عکس، lazy loading ، بهینه سازی کد های js  و… را دارد . افزونه ی wp fastest cache به راحتی نصب شده و نیازی به تغییرات در فایل htaacces  نیست؛ چون به طور اتوماتیک انجام می شود. این افزونه از GZIP برخوردار است . GZIP  قابلیتی برای فشرده سازی و رفع فشرده سازی فایل ها می باشد؛ همچنین از قابلیت CDN  و Cloudflare هم پشتیبانی می کند.CDN سرویسی است که محتوا را به کاربر تحویل میدهد . Cloudflare یکی از بهترین CDN ها می باشد و باعث افزایش امنیت و بهبود سرعت سایت خواهد شد.

۴.افزونه W3 total cache : این افزونه هم یکی از افزونه هایی است که برای کش و بهبود افزایش سرعت سایت ورد پرس خود می توانید استفاده کنید. افزونه W3 total cache برای نسخه وردپرس ۵.۳ یا بالاتر مناسب است .امکان کش مرورگر و دیتابیس و بارگذاری تنبل تصاویر را دارد.

افزونه بهبود سرعت

۵.افزونه Pagespeed ninja : با کش مرور گر و دیتابیس به طور حرفه ای ، بهینه سازی و کاهش حجم تصاویر و فشرده کردن کد های html و css به بهبود سرعت سایت شما کمک می کند. قابلیت فشرده سازی فایل ها با روش gzip را دارد.  این افزونه برای وردپرس نسخه ۴ و بالاتر مناسب است.

۶.افزونهWp super cache  : یکی دیگر از افزونه هایی که می تواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند افزونه ی Wp super cache می باشد. این افزونه، افزونه ی حرفه ای کش است. شرکت سازنده ی این افزونه Automattic است. این شرکت سازنده ی وردپرس هم می باشد، پس شما دیگر نگران به روز رسانی این افزونه نباید باشید.

۷.افزونه Cache Enabler : افزونه ای سبک است و تنظیمات پیچیده ای ندارد. امکان پاک کردن اتوماتیک یا دستی در کش ایجاد شده را به ما می دهد و فضای اشغال شده توسط کش قابل نمایش است. همچنین می توانید برای انقضای کش زمان تعیین کنید. از تصاویر واکنش گرا و نوشته های سفارشی سایت پشتیبانی می کند . امکان کم کردن حجم html  را دارد.

۸.افزونه WP Smush : افزونه ای تخصصی در زمینه ی بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر سایت است . تصاویر با حجم زیاد، باعث کاهش سرعت سایت می شود. افزونه ی WPSmush  این قابلیت را دارد که بدون کاهش کیفیت تصاویر، حجم آن ها را کم کند. تصاویری که باعث کاهش سرعت سایت می شوند را شناسایی می کند وتمام فایل ها با فرمت های JPEG، GIF و JPEG را پردازش می کند.

برای بهبود سرعت سایت خود، درکنار استفاده از این افزونه ها به نکات متفاوتی که در مقاله های دیگر به آنها پرداختیم توجه داشته باشید. در این آموزش سعی داشتیم بهترین افزونه هارا برای بهبود سرعت سایت وردپرس به شما معرفی کنیم . تجربه ی خود را در نصب و استفاده از این افزونه ها با ما درمیان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *