مجله

چگونه سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم؟

افزایش سرعت

در مورد این موضوع چه مطالبی را خوانده‌اید؟ آیا از با اهمیت بودن افزایش سرعت سایت خود اطلاع دارید؟ تا کنون برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود چه اقداماتی انجام دادید؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است، اما اگر سایت شما بارگذاری کندی داشته باشد، کاربران و مشتریان زیادی را از دست خواهید داد.

یکی از دلایلی که در رتبه و میزان بازدید سایت می‌تواند تأثیرگذار باشد، سرعت بارگذاری سایت شماست. اگر کاربر برای ورود به سایت شما لازم باشد زمان زیادی را صبرکند، سایت شمارا بسته و به سایت دیگری مراجعه خواهد کرد. درنتیجه سایت شما بازدید کمی خواهد داشت. در این صورت موتورهای جستجو، سایت شما را ناکارآمد می‌دانند و رتبهٔ آن را کاهش می‌دهند.

افزایش سرعت بارگذاری وب‌سایت، باعث می‌شود تعداد کاربران بیشتری از صفحات بازدید کنند. اگر کاربران زیادی به سایت شما سر بزنند، در نتیجه رتبهٔ بهتری در موتورهای جستجوگر خواهید داشت.

در صورتی که بخواهید وب‌سایتی رضایت بخش برای خود یا افراد دیگری طراحی کنید باید قبل از آن نحوهٔ افزایش سرعت به سایت وردپرس را یاد داشته باشید.

موضوع سرعت سایت خود را جدی بگیرید؛ تأخیر در بارگذاری صفحه باعث بروز مشکلات چشمگیری خواهد شد. یک ثانیه تأخیر در سایت آمازون باعث کاهش ۱۱ درصد بازدید از صفحه و ۱۶ درصد رضایت مشتری شده است.

از نظر گوگل وب‌سایتی که زمان بارگذاری آن زیاد شود سایت خوبی نخواهد بود زیرا باعث اذیت شدن بازدیدکنندگان خود می‌شود.

افزایش سرعت

چگونه سرعت سایت خود را چک کنیم؟

اگر وب‌سایت شما در سیستم کامپیوتر خودتان به‌خوبی بارگذاری می‌شود به دلیل این است که شما در حال طراحی و تغییرات روی سایت خود هستید و سایت در کش مرورگر شما ذخیره می‌شود.هر بار که آدرس سایت خود را وارد می‌کنید، فایل‌های ذخیره بارگذاری شده و این مورد باعث افزایش سرعت سایت شما می‌شود.

 اما برای کسانی که تاکنون وارد سایت شما نشده‌اند سرعت سایت پایین خواهد بود؛ پس برای تست کردن سرعت سایت خود باید از ابزارهایی در این راستا استفاده کنید.

سایت GTMetrix:

یک سایت تخصصی برای تجزیه و تحلیل سرعت سایت است، که شمابه صورت رایگان می‌توانید در آن تجزیه و تحلیل کنید.

افزایش سرعت
سایت GTmetrix

ابزار pingdom:

این ابزار به‌طور رایگان قابل استفاده است. برای تست سرعت سایت در مکان های مختلف جغرافیایی به شما کمک خواهد کرد.

افزایش سرعت
سایت pingdom

سایت Google PageSpeed Insights:

به دلیل اینکه بارگذاری صفحات برای گوگل از سال ۲۰۱۰ مهم شده، یک ابزار در اختیار کاربران گذاشته است. برای تست سرعت وردپرس، در کامپیوتر و حتی در تلفن همراه امکان پذیر است.

سایت Google PageSpeed Insights

سایت Webpage Test:

این سایت توسط یکی از مهندس‌های کروم نوشته شده است. شما می‌توانید سرعت سایت خود را به صورت آنلاین تست کنید. در تمام مرورگرها امکان استفاده وجود دارد.

سایت Webpage Test

سایت واکاو:

یک سایت ایرانی که خدمت تجزیه و تحلیل سرعت را ارائه می‌دهد. این سایت ظاهر گرافیکی ساده‌ای دارد و بزرگ‌ترین مزیت آن، تست سرعت سایت از آی پی‌های ایران می‌باشد که برای سایت‌های ایرانی بسیار مفید و مورد نیاز است.

سایت واکاو:

 دلایل کند شدن سایت وردپرس:

  1. هاست: مواردی مثل درست پیکربندی نشدن، کافی نبودن منابع و شلوغ بودن‌هاست، باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت می‌شود. هاست های اشتراکی پرتراکم هستند و مشکلات را بیشتر می‌کنند. هنگامی که قصد خریدهاست داشتید، دنبال یک‌هاست با کیفیت و کم تراکم بروید و به این نکته توجه داشته باشید که نرخ Uptime (مدت زمانی که‌هاست در دسترس باشد بدون اینکه قطعی داشته باشد) حداقل ۹۹.۵ درصد باشد. ۵ درصد دیگر برای زمانی است که سرور در حال به‌روزرسانی است، این موضوع طبیعی بوده و مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
  2. سرور: بازدید کنندگان وب‌سایت شما بیشتر از کشور خودتان هستند. پس بهتر است سروری خریداری کنید که نزدیک به کشور شما باشد. هرچه فاصله سرور با بازدید کنندهٔ وب‌سایت شما کمتر شود، مدت زمانی که کاربر برای پاسخ درخواستش باید صبرکند، کمتر خواهد بود.
  3. نوع و سایز فایل های وب سایت: زیاد بودن سایز و تعداد فایل‌هایی که بر روی وب‌سایت خود آپلود می‌کنید هم اثرگذار است. هنگامی که سایز و تعداد فایل‌ها بیشتر باشد، زمان بیشتری برای بارگذاری فایل‌ها نیاز است پس سرعت سایت کاهش پیدا خواهد کرد. سعی کنید سایز و فرمت فایل‌های خود را بهینه سازی کنید.
  4. حجم ترافیک: اگر هاست شما توانایی کمی در اختصاص دادن پهنای باند داشته باشد، کاهش سرعت سایت خود را خواهید داشت. زمانی که با کمبود پهنای باند مواجه شوید امکان استفاده از سایت خود را تا بازهٔ زمانی بعدی نخواهید داشت؛ باید تا دورهٔ بعدی صبر کنید تا وب‌سایت شما از حالت shut down خارج شود.
  5. پلاگین‌های وب‌سایت: تعداد زیادی از افزونه‌ها هستند که به بهبود وب‌سایت شما کمک می‌کنند، اما استفادهٔ بیش از اندازه باعث می‌شود سرعت سایت شما به شدت کاهش پیدا کند. عدد مشخصی برای نصب پلاگین تعریف نشده است و این مسئله به مواردی مانند ظرفیت وب‌سایت و نوع پلاگین بستگی دارد. سعی کنید از افزونه‌هایی که شناخته شده هستند، استفاده کنید.
  6. استفاده از قالب مناسب: قبل از خریدن قالب، نسخه نمایشی زنده آن را امتحان کنید. تست کنید که آیا سریع بارگذاری می‌شود یا خیر؟ برخی از قالب‌ها با کد نویسی ضعیفی که دارند باعث کند شدن سایت شما می‌شوند. می‌توانید به جای استفاده از پوسته‌هایی پیچیده و شلوغ، از پوسته‌ای ساده و با کیفیت استفاده کنید.

راه حل‌های بسیار زیادی برای افزایش سرعت سایت شما وجود دارد. برخی از این مشکلات با نصب افزونه‌هایی هم رفع می‌شود که در مقاله‌های بعدی به آن می‌پردازیم.روند بهینه سازی سایت شما باید به‌طور مداوم کار کند، پس بهتر است برای بهینه سازی سایت خود از متخصص‌های این حوزه کمک بگیرید. سایت وردپرس سریع خدماتی را برای سرعت بخشیدن به شما خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *